Kwartaalverslag APB Bedum over april – mei – juni 2016

Het 2de kwartaalverslag van het Algemeen Plaatselijk Belang te Bedum 2016 over haar werkzaamheden en activiteiten voor het mooie dorp Bedum.

St. Speel-en Ontmoetingstuin De Carrousel.
Van de speel- en ontmoetingstuin op het Burchtplein wordt al veelvuldig gebruik gemaakt. Niet alleen uit de directe omgeving , maar ook het dorp komen de bezoekers ! De speeltoestellen , met een mooie kabelbaan zijn nu gerealiseerd ! Nog even de laatste puntjes op de i en een prachtig project is gerealiseerd.

APB; diversen

Nederland schoon
Ook in 2017 doen we weer mee.
APB en Gemeente Bedum
We houden de vinger aan de pols bij de Gemeente en zijn nu druk bezig om de evenementenborden een plaatsje te geven. Ook zijn we bezig met een project in het bos wat we met behulp van de NAM hopen te realiseren.

Website en facebook pagina Algemeen Plaatselijk Belang Bedum.
Het doet ons deugd dat veel mensen onze mededelingen op bovenstaande media waarderen. Het kijkersaantal neemt met de dag toe. www.apbbedum.nl en Facebook: Dorpsbelangenvereniging Algemeen Plaatselijk Belang Bedum APB Bedum . Hebt u zelf ook iets te melden geef het aan ons door, wij maken het graag openbaar en helpen mee aan een oplossing.

Ooievaarsnest
Binnenkort, na realisatie tijdelijke school, wordt het ooievaarsnest weer geplaatst. We houden u op de hoogte.

Wat staat er op de rol:
*Het APB wil een outdoor trimbaan creëren in het bos wat door onze natuurliefhebbers kan worden benut om de conditie op peil te houden, maar zeker ook door (grote) kinderen en wandelaars met hond. Diverse offertes zijn al tegen het licht gehouden en een verzoek voor financiële bijdrage is ingediend bij het leefbaarheidsloket van de NAM. Ook zijn we bezig om de wandelpaden in het bos weer terug te brengen in originele breedte. Ook hiervoor hebben wij een verzoek ingediend bij de NAM.
* Evenementenbord. Opgave voor een plaatsing op het evenementbord : secretaris@apbbedum.nl of afgeven bij VVV Bedum, Kapelstraat 3.
*Bloembollenactie in het najaar, deze keer gaan we plekken opvrolijken met krokussen.
*Ook bestaat het APB volgend jaar 60 jaar en denken we na over een passende invulling van dat gedenkjaar.
*Mooi Bedum 17 september 2016: Ook dit jaar organiseert het APB tijdens dit evenement weer een verenigingsmarkt in de Grote Straat en organiseren we een

Spokentocht in het Bedumer Bos op 16 september. Deze wordt weer zeer griezelig en u kunt zich alvast opgeven bij het APB.

 

Facebooktwitter