Bedum 2 januari 2017.

Aan het begin van het nieuwe jaar wensen we elkaar een voorspoedig en gezond 2017. En daar sluiten we ons graag bij aan !
Aan het einde van ieder jaar was , evenals voorgaande jaren, Bedum weer sfeervol verlicht aangekleed.

Winkeliers en bedrijven werkten hieraan mee, maar ook in verschillende straten werd sfeervol verlichting aangebracht. Heel bijzonder was de verlichting en aankleding van de Grotestraat . Met als hoogtepunt de Dickens Markt op vrijdag 16 december. Compliment voor de leden van  Koopcentrum de Scheve Toren !

Het bestuur van de dorpsbelangenvereniging Algemeen Plaatselijk Belang Bedum ( APB-Bedum) ondersteunt van harte deze sfeervolle uitstraling in de donkere dagen.
In 2017 hoopt APB Bedum haar 60 jarig bestaan te vieren. Met een bijzonder moment in de maand september, tijdens Open Monumentendag op zaterdag 9 september 2017. Dan gaan we de 5de Gastendag Bedum , een gezellige reünie van Bedumers en oud- Bedumers houden. De eerste stappen zijn gezet !

Het APB-Bedum is een vereniging die de belangen van ons mooie dorp zo goed mogelijk probeert te behartigen. APB-Bedum houdt constant de vinger aan de pols als het gaat om veranderingen, nieuwe situaties en opmerkelijke dingen, indien deze gelden voor Bedum. De vereniging is er voor alle richtingen en stromingen die in ons dorp aanwezig zijn. De vereniging wil zich ook niet aan één bepaalde politieke partij binden. Wij nodigen de inwoners graag uit om het werk van APB Bedum te ondersteunen. Voor slechts 7,50 euro per jaar. Geef je op als lid via de mail : secretaris@apbbedum.nl of via de bon op de website : www.apbbedum.nl