Lagere energierekening voor leden Bedumer energie coörporatie

Op de afgelopen jaarvergadering van het APB Bedum is door de initiatiefnemers, een presentatie gehouden over de  Coörporatie Duurzaam Bedum. Wij willen u deze nuttige informatie niet onthouden en hebben hieronder het een en ander wat besproken is voor u op een rijtje gezet.

U ziet het steeds meer om u heen, inwoners en ondernemers slaan de handen ineen om energie te besparen en nieuwe wegen te ontdekken om zelf energie op te wekken. Dit kan door gezamenlijk plaatsen van zonnepanelen op daken of door gebruik te maken van  van een combinatie met een aantal kleinere windmolens. Zo’n samenwerking kan binnen een lokale energiecoöperatie waarvan op dit moment er meer dan 300 actief zijn in Nederland. De Coörporatie Duurzaam Bedum is zo’n lokaal initiatief. Samen met de leden ontwikkelen ze nieuwe initiatieven om een duurzaam Bedum te realiseren.

Een aantal motivaties om lid te worden zijn:

  • Een concrete bijdrage wilt leveren aan een beter milieu,
  • U ziet overal zonnepanelen verschijnen op daken en u wilt ontdekken of dat ook bij u mogelijk is,
  • U kunt geen zonnepanelen installeren bijvoorbeeld omdat u in een appartementencomplex of huurwoning woont, maar u wilt wel duurzame lokale energie afnemen en stimuleren.
  • U wilt profiteren van een lagere energie rekening wanneer u lid bent van de Energie Coörporatie Bedum.

Chart

De Coörporatie Duurzaam Bedum zet zich in voor een duurzaam Bedum en concentreert zich op energiebesparing en wonen zonder aardgas. Dit zijn belangrijke thema’s voor de lokale energie initiatieven. In Groningen heeft de ‘postcoderoos-premie’ van onze provincie een stevige impuls gegeven aan de ontwikkeling van deze nieuwe plannen en ook u kunt hiervan profiteren. Wordt nu lid en maak samen met ons de stap naar meer controle over uw energierekening, het behoud van geld in de lokale economie én draag daadwerkelijk bij aan een beter klimaat. Het lidmaatschap van de coörporatie kost € 10,- per jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Coörporatie Duurzaam Bedum, bereikbaar op telefoonnummer 06 83068769

Indien u lid wilt worden of nog vragen heeft kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Deze wordt automatisch doorgestuurd naar info@duurzaambedum.nl

There is no form selected or the form was deleted.

 

 

 

 

Facebooktwitter