Dorpsbelangenvereniging Algemeen Plaatselijk Belang (APB) Bedum werkt aan de Dorpsvisie Bedum 2030. Deze dorpsvisie gaat dienen als een kompas voor de toekomst van Bedum.

Onder het mom van “Bouw jij mee Bedum?” kunnen inwoners en andere betrokkenen, zoals ondernemers, meedenken, meepraten en meedoen. We zijn op zoek naar de ideeën en wensen van alle Bedumers, dus laat je stem horen!

Hoe kun je je stem laten horen?

  1. Vul de vragenlijst in: Er is een online enquête met allerhande vragen over het wonen en leven Bedum. Klik op deze link om naar de enquete te gaan.
  2. Doe een wens in een van de wensbussen: Op verschillende plekken in Bedum staan “wensbussen”. Daarbij liggen wenskaarten die je kunt invullen en in de wensbus kunt stoppen.
    De wenskaarten en -bussen vind je bij: Jumbo, Plus, Aldi, huisartsenpraktijk, bibliotheek in De Meenschaar, ’s Heerenloo en bij Allegunda Liberi. Ook vind je hier geprinte versies van de vragenlijst.
  3. Kom naar de inloopbijeenkomst op 23 november: Op donderdag 23 november vindt van 14.00 tot 20.00 uur een inloopbijeenkomst plaats in De Meenschaar in Bedum. Tijdens deze bijeenkomst kun je ook meedenken en meepraten over belangrijke thema’s zoals wonen, voorzieningen, winkels, onderwijs, verkeer, leefbaarheid en recreatie/toerisme.
    De kinderen en jeugd van Bedum presenteren op 23 november ook hun visie voor de toekomst van Bedum. Om het vooral ook gezellig te maken: iedereen wordt getrakteerd op heerlijke poffertjes of hartverwarmende erwtensoep – helemaal gratis!