Op 1 juni 2019 heeft de Koffieleut in Bedum opnieuw feestelijk haar deuren geopend vanwege de verhuizing naar het voormalige pand van Wolfis rijwielen. De koffie en thee schenkerij waar je vanaf vandaag gezellig kunt zitten. Samen met een vriendin, een groepje collega’s, of alleen natuurlijk, eventueel met de laptop om wat te werken…

Op de menukaart van de Koffieleut staan verschillende soorten koffie, latte macchiato, chai latte en verse muntthee. Maar je kunt ook kiezen uit meer dan 30 soorten thee, met klinkende namen als liefdes thee ,Walfridus, Schaive Toren of Botterdaip thee. En wat te denken van flowerpower of Jett Rebel thee? Deze losse thee is afkomstig van de Theefabriek in Houwerzijl.

De Koffieleut leent zich ook uitstekend voor een lunch of high tea. Dat kan met z’n tweeën of met meer. Groepen tot 25 mensen kunnen hier gezellig samen eten. De Koffieleut kan op maat een high tea of een lunch met broodjes, hartige taart, soep of tosti’s aanbieden. Allemaal vers en zelf gemaakt. Voor groepen is reserveren is verplicht.

In de winkel zijn altijd enkele mensen van de zorgboerderij ‘Golden raand’ aanwezig. Zij werken in de bediening en in de keuken, ze pakken cadeaus in, bakken taarten, vullen minizakjes met thee en ze zorgen voor sfeer. Het creëert een prettige ambiance om te werken en te ontspannen. De Koffieleut: een fijne ontmoetingsplek in Bedum!

De Koffieleut is bijna alle dagen van de week geopend. Maandag van 08.30 tot 15.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Henk Huitsing maakte van de her-opening een leuke Youtube compilatie.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=H26Eo6_mO48[/embedyt]

©Henk Huitsing