In 2017 bestaat het APB 60 jaar. Voor ons reden voor een feestje.

Hoe gelukkig prijzen wij ons dat wij al 60 jaar de belangen van ons mooie dorp kunnen behartigen. En nog steeds is onze vereniging er voor alle richtingen en stromingen die in ons dorp aanwezig zijn. Met alle middelen die we tot onze beschikking hebben willen we Bedum alleen maar mooier en leefbaarder maken. We hopen met elkaar dat we dit nog 60 jaar mogen blijven uitoefenen.

Op 2 momenten willen we dat samen vieren.

In juni zal er in samenwerking met de Bedrijvenvereniging gemeente Bedum ( BvgB) en de gemeente Bedum een consumenten-, woon – seniorenbeurs worden gehouden. Gezamenlijk hebben we de beschikking over de grote tent , die door de organisatie van Bedrijvenvoetbal was neergezet in verband met Bedrijvenvoetbal. Momenteel wordt het programma uitgewerkt.

Op 9 september zal er voor de 4de keer een Gastendag worden gehouden. Bedumers en oud- Bedumers hopen elkaar te ontmoeten op zaterdag 9 september. Een mooie reden om naar Bedum te komen , want dan is het ook Open Monumentendag ! De reünie van Bedumers en oud-Bedumers is om de vijf jaar. En veel oud Bedumers vinden het erg leuk om even weer in hun dorp rond te kijken en elkaar te spreken. We verwachten ook dat er vanuit de scholen weer een oproep kan komen om als klas van bijvoorbeeld 1980 bij elkaar te komen. Opgeven kan nu al : secretaris@apbbedum.nl met vermelding van Gastendag 2017.