Tijdens de OPEN MONUMENTENDAG , genieten in BEDUM .

Bij het 60 jarig bestaan van APB-Bedum, zal er opnieuw een feestelijke GASTENDAG BEDUM worden gehouden. Bedumers en oud-Bedumers ontmoeten elkaar! Een gezellige reünie van Bedumers en oud-Bedumers.

Eén keer in de vijf jaar wordt er door het APB-Bedum deze GASTENDAG in Bedum georganiseerd. Een ontmoeting van Bedumers en oud-Bedumers, een gezellige reünie waar velen op af komen. Herkenning van oud-Bedumers, die reeds jaren elders in ons land of in het buitenland wonen. En mogelijke gaan scholen een klassenreünie houden. Zoals in eerdere jaren. 

APB-Bedum heeft besloten om de Gastendag 2017 te op zaterdag 9 september. Dan wordt ook de OPEN MONUMENTENDAG gehouden. APB-Bedum heeft zaterdag 9 september 2017 dan ook uitgekozen om bedumers en oud-bedumers te laten genieten van de verschillende monumentale gebouwen in Bedum, die deze dag open zijn. Zoals het Gemeentehuis en de verschillende kerken – en scholen.

De Gastendag Bedum commissie is bezig met de eerste voorbereidingen. Het is de bedoeling dat bedumers en oud-bedumers tussen 10.30 en 11.00 uur welkom worden geheten in het Trefcentrum. Tijdens een gezellig samenzijn zal er om 12.30 uur een stamppot buffet klaar staan. Daarna kan men genieten van het programma van OPEN MONUMENTENDAG in Bedum. Er is dus veel te doen in ons mooie dorp. En in het licht van de komende herindeling van de gemeente Bedum is het bijzonder om elkaar voor het laatst te ontmoeten in de zelfstandige gemeente Bedum.

Hierbij 2 foto’s van de APB Gastendag 2012.  Foto Tiddo Koster.

apb gastendag 2012 1 apb gastendag 2012 2Wilt u deze Gastendag meemaken, wilt u met familie, vrienden of kennissen deze dag laten meebeleven? Stuur een mail naar: secretaris@apbbedum.nl