Supporters van Schoon maken in veel gemeenten straten, pleinen en parken zwerfafvalvrij. De Opschoondag heeft als doel heel Nederland enthousiast te maken door samen te zorgen voor een schone leefomgeving.

De Supporters van Schoon houden op zaterdag 24 maart tijdens de Opschoondag Bedum een grote voorjaarsschoonmaak. Gemeenten, bedrijven, scholen, verenigingen, buren en vrijwilligers; iedereen draagt zijn steentje bij om zwerfafval aan te pakken.

In samenwerking met de gemeente Bedum gaat de Dorpsbelangenvereniging Algemeen Plaatselijk Belang Bedum  ( APB Bedum) haar medewerking verlenen  aan de 16de Opschoondag op zaterdag 24 maart.  En daarvoor willen we samen de handen uit de mouwen steken.

We vragen medewerking van de kinderen, ouders, voetballers , muzikanten , fotografen , dominees , burgemeester, wethouders en raadsleden  enz.  U begrijpt het,  we gaan de handen uit de mouwen steken en willen er een gezellige opruimdag van maken. Speciaal vragen we medewerking van de buurtverenigingen om samen je buurt schoon te maken.

Vanaf 10.30 tot ongeveer 12.30 uur.  De start zal zijn vanaf het Kerkplein (Versplein) waar de gemeentelijke veegauto het startschot zal geven. Hesjes , prikkers en afvalzakken liggen voor iedereen klaar. De PLUS supermarkt is sponsor van een lunchpakketje en voor de kinderen is er na afloop een versnapering.

We willen met elkaar aan de slag om ons mooie dorp er nog mooier uit te laten zien.

APB Bedum
APB Bedum 2018